Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Over het belang van Office 365 back-up

Het belang van Office 365 backup is groot. Immers zijn uw gegevens op uw pc of laptop waardevol. Verlies van gegevens die op uw computer staan, zorgt voor persoonlijk verdriet en tranen als het erop lijkt dat u alle waardevolle documenten kwijt bent. Of het kost u (veel) tijd en moeite om het allemaal opnieuw te maken. Als dat al mogelijk is. En als het mogelijk is om al uw verloren gegevens weer terug te laten halen, kost u dat vaak veel geld. Aangezien alles op uw computer of laptop een investering is, moet u deze beschermen en de juiste stappen ondernemen om te voorkomen dat u verliest wat u dierbaar is of erg belangrijk voor u is.

Office 365 back-up doet wat u ervan verwacht

Er zijn in principe vier redenen waarom u gebruik zou moeten maken van Office 365 back-up. U kunt gegevens verliezen door fouten in de hardware, bugs in de software, menselijke actie of een natuurlijke ramp. Hoewel moderne hardware de neiging heeft om vrij betrouwbaar te zijn, kan het nog steeds spontaan fout gaan. Het meest kritische stuk hardware voor het opslaan van gegevens is de harde schijf, die afhankelijk is van kleine magnetische velden die intact blijven in een wereld vol elektromagnetische ruis. Moderne software is niet eens betrouwbaar; een rotsvast programma is een uitzondering, geen regel. Mensen zijn vrij onbetrouwbaar, ze maken nu eenmaal fouten, of ze zijn kwaadaardig en vernietigen opzettelijk gegevens. De natuur is van nature niet slecht, maar kan een ravage aanrichten. Al met al is het een klein wonder dat alles überhaupt werkt.

Alleen een goede back-up is goed genoeg

Back-ups zijn een manier om de investering in uw gegevens te beschermen. Door meerdere kopieën van uw gegevens te hebben, maakt het u in de meeste gevallen niet zoveel uit of u iets kwijt bent geraakt. Mits u weet hoe u een goede back-up moet maken. Net als alles wat met de fysieke wereld te maken heeft, kan zelfs het maken van een back-up vroeg of laat mislukken. Wist u bijvoorbeeld dat de back-up mogelijkheid die Windows u standaard biedt zeer beperkt is? Kom daarom nu in actie en neem contact op met de professionals van Backupmyoffice365.nl voor meer informatie en de zekerheid van een écht goede back-up.

 

Related Posts

Opslagman, de beste opslagruimtes van heel Amsterdam Oost

Een mooie en goede boekenscanner vinden bij Repromat

My PC Utrecht komt langs voor reparatie