Knity
Image default
Computers

3 creatieve ideeën voor jouw tv meubel

Wil je net even wat anders in je woonkamer maar weet je niet precies wat? In dit artikel vind je 3 creatieve ideeën voor je tv meubel. Hiermee maak je van jouw tv meubel echt iets speciaals zonder al te veel moeite. Bovendien zijn de ideeën geschikt voor iedere smaak en iedere woonstijl. Of je nu houdt van landelijk en klassiek of modern en industrieel – met deze ideeën tover je jouw tv meubel om tot een uniek object. 

Basic met een kleine upgrade

Misschien heb je al wel een tv meubel in huis van de grote Zweedse meubelgigant. Zo niet, overweeg dan om een zwevend model aan te schaffen voor in je woonkamer. Deze zwevende tv meubels vormen namelijk een prachtige basis voor een uniek tv meubel. Kies een neutrale kleur, zoals zwart of wit en kies de juiste plek voor jouw tv meubel. Meet vervolgens de bovenkant van je tv meubel en zaag een houten plank precies op maat. Deze plank bevestig je vervolgens op de zwevende tv meubel voor een prachtig natuurlijk en sfeervol effect. 

Wil je nog meer uit je tv meubel halen? Je kunt er ook voor kiezen om de plank aan één kant, of zelfs aan twee kanten, te laten uitsteken. Op die manier ontstaat er ruimte naast je zwevende tv meubel waar je bijvoorbeeld manden of een poef kwijt kunt. Op die manier maak je van jouw tv-wand een heel mooi en opgeruimd geheel.

Je eigen design van resthout 

Heb je wel zin in een uitdaging en ben je behoorlijk handig? Dan kun je ervoor kiezen om helemaal je eigen design te ontwerpen én maken. Zoek wat resthout of koop bij de bouwmarkt een aantal houten platen en knutsel erop los! Je kunt nu precies bepalen waar je deurtjes wilt hebben en waar niet. Je kunt de openingen aanpassen op de afmeting van jouw ontvanger en ook de kabelgaten kun je op een plek maken die het beste uitkomst voor jouw tv. Ideaal! 

Bovendien kun je jouw tv meubel op deze manier de kleur geven die jij wilt. Ga je voor een neutrale kleur of durf je er een felle kleur op te smeren? Aan jou de keuze.

Maatwerk tv meubel 

Ben je zelf niet zo handig maar spreekt het idee van een maatwerk tv meubel je wel aan? Dan kun je jouw tv meubel altijd laten maken door vakmensen. Kies bijvoorbeeld voor een teak tv meubel van Teakea en ontvang jouw design volledig op maat gemaakt. Op die manier ben je verzekerd van een prachtig meubel met hoogwaardige afwerking waar je nog jarenlang plezier van hebt. 

Het fijne van maatwerk is dat alles mogelijk is. Hangt je tv in een gekke hoek maar wil je er toch graag een tv meubel onder? Geef de afmetingen door en Teakea maakt precies wat je zoekt! 

Een tv meubel speciaal voor jou 

Welk van bovenstaande ideeën je ook gaat proberen, zorg ervoor dat je goed kijkt naar jouw wensen en eisen. Waar moet jouw tv meubel aan voldoen? Wil je dat het meubel aan de wand bevestigd kan worden of moeten er poten onder? Wil je rommel uit het zicht kunnen bewaren of juist een open en transparante kast creëren? Alles is mogelijk!

 

https://www.teakea.nl/

Related Posts

Büro mieten in Düsseldorf? – was passt zu dir und deinem Team wirklich?

Tijdelijk een machine nodig? Wij hebben de uitkomst!

Dit zijn de voordelen van payroll