Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Trek in een Mars? Gooi hem in de frituur!

Heb jij eens trek in een ander soort hapje? Je wil wel een lekkere chocoladereep eten, maar je zou er eigenlijk eens een keer wat anders mee willen doen? Dan biedt de frituurpan raad! Wist je namelijk dat het in bepaalde landen heel populair is om van alles en nog wat in de frituurpan te doen wat je daar niet zo snel zou verwachten? Als jij in Schotland op vakantie bent en je gaat daar Fish and Chips eten, dan is de kans groot dat je in het restaurant waar je dit doet ook de mogelijkheid hebt om een gefrituurde Mars-reep te kopen! Goed om te weten als je volgende keer weer een aanbiedingen voor Marsen ziet in de Kruidvat folder van de week.

Hoe ongezond is het frituren van een Mars? 

Het frituren van een Mars is misschien niet iets waar je zo snel aan zou denken als je zin hebt om iets in de frituurpan te gooien. Toch doen ze dat in Schotland al sinds halverwege de jaren negentig. Schotse critici denken dat dit een symptoom is van het ongezonde eetpatroon van de Schotten. Maar, die Schotten zijn niet de enigen die wel raad weten met de frituurpan. Ook in Amerika wordt er heel wat gefrituurd, zonder dat er hierbij aan gedacht wordt dat dit wel eens heel ongezond kan zijn. Bij de producten van Mars zien ze het frituren van hun repen in ieder geval liever niet. Het bedrijf bracht zelfs een verklaring uit waarin ze duidelijk maken dat een gefrituurde Mars niet bepaald gezond is.

Maar hoe frituur je een Mars? 

Het zou zomaar kunnen dat je nu toch benieuwd bent geworden hoe je een Mars frituurt. Je hebt een zes pak Marsen (of Snickers, of een andere stevige reep) bij de Kruidvat gehaald en wilt nu wel eens proberen hoe dat smaakt? Vergeet dan niet een stevige laag bladerdeeg om je chocolade lekkernij heen te doen voordat je hem frituurt. Het resultaat is een knapperige Mars die stevig op je maag ligt. Oh ja, in Schotland eten ze hem met ketchup en patat…

https://www.folderbode.nl

Related Posts

Hoe zorgt u dat uw bestanden niet verloren gaan?

Website laten maken bij SiteToGo

Verlengen of toch niet?