Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Website laten maken Tilburg

 

Nog steeds worden websites populairder en populairder. Zelfs wanneer u een zelfstandige bent, is het bijna een must om een professioneel vormgegeven website te laten maken. Echter wordt de consument steeds kritischer, en zijn er dan ook een aantal eisen waaraan u moet voldoen om succesvol te worden. SAM Design geeft website vorm aan de hand van 3 belangrijke pijlers. Waarom een website laten maken in Tilburg door ons bureau? U leest het hieronder!

Technisch tip-top

Allereerst dient uw website aan alle moderne technische eisen te voldoen. De technische elementen van een website zijn op te delen in twee onderdelen: technische elementen voor bezoekers en technische elementen voor zoekmachines. Allereerst moet de bezoeker een optimale gebruikerservaring worden geboden. Dit heeft vooral betrekking op de laadtijd en op de responsiveness van de website. Wanneer men denkt aan zoekmachines, heeft het er vooral mee te maken dat zij uw website goed kunnen ‘crawlen’ en uitlezen. Het hebben van een sitemap, robots.txt-bestand, de juiste headings en andere onderdelen dragen hier juist weer aan bij.

Huisstijl

Net als op bijvoorbeeld een billboard is het belangrijk dat u in het geheugen van potentiele klanten gegrift staat. Het hebben van een unieke, herkenbare huisstijl wekt vertrouwen op, en zorgt er bovendien voor dat bezoekers bij u terug komen. De huisstijl heeft niet alleen betrekking op het logo van uw website/bedrijf, maar ook op de gebruikte kleuren, de buttons, het lettertype en zelfs de schrijfstijl.

Conversiegerichtheid

Wanneer men een website wil laten bouwen, heeft men het eigenlijk nooit over conversie. En dat terwijl het het belangrijkste onderdeel binnen webdesign is; waarom zou u een website laten maken als u hier geen resultaat mee behaalt? Wanneer u uw website laat maken door SAM Design, zorgen wij dan ook dat bezoekers op subtiele wijze door het verkoopproces worden begeleid en dat zij worden aangemoedigd om actie te ondernemen.