Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Computerreparatie in of om Monster vinden? Wij helpen je daarbij!

Is je computer er ineens mee opgehouden? Hem opzij schuiven, op een ander device meteen naar een computerwinkel surfen en een nieuwe bestellen is het eerste waar je dan aan denkt. Toch is er ook nog een andere optie: je computer laten repareren. Ben je woonachtig in Monster, dan kies je uiteraard het liefst voor een bedrijf in dezelfde plaats, maar kiezen voor een bedrijf daarbuiten kan natuurlijk ook. Het belangrijkst is het namelijk dat een bedrijf te vertrouwen is.

Hoe weet ik of een bedrijf te vertrouwen is?

De betrouwbaarheid van een computerreparatiebedrijf in Monster of omgeving is op verschillende manieren te controleren. Welke dat zijn lees je hieronder.

 1.  Een aantal online reviews
  Als je “computerreparatie Monster” invoert in de zoekbalk van Google.nl en daarna op ‘Enter’ drukt, verschijnen niet alleen de namen van bedrijven in beeld, maar ook de online reviews. Hebben klanten een recensie over een bepaald bedrijf geschreven, dan is die direct onder de bedrijfsnaam terug te vinden (als het tenminste een Google Recensie is).
 2. Een paar testimonials
  Heb je je oog op een aantal computerreparatiebedrijven in of om Monster laten vallen, dan kun je ook de verschillende bedrijfswebsites bezoeken en bekijken of hierop testimonials terug te vinden zijn. Testimonials zijn reviews van vaste klanten die de mensen achter computerreparatiebedrijf zelf op hun website hebben gezet. Dit laat zien dat ze er alles aan doen om hun klanten zo goed mogelijk te helpen.
 3. Een of meerdere keurmerken
  Nadat je de diverse websites hebt gecheckt op de aanwezigheid van testimonials, kun je ze ook nog checken op de aanwezigheid van keurmerken. Om een keurmerk te mogen voeren, worden er bepaalde eisen gesteld. In de computerwereld is ICT Waarborg de organisatie die binnen de computerreparatiesector een keurmerk uitgeeft in de vorm van certificaten. Het SBB-keurmerk is een algemener keurmerk en geeft aan dat een bedrijf waarvan je de website bezoekt, een erkend leerbedrijf is en zich dus ook bezighoudt met het begeleiden van aankomende ICT’ers.
 4. Diverse contactmogelijkheden
  Je zou op de website ook direct moeten kunnen terugvinden op welke verschillende manieren het computerreparatiebedrijf in Monster of omgeving te bereiken is. Je wil immers niet eerst minutenlang naar een telefoonnummer, een contactformulier of een e-mailadres hoeven zoeken. De verschillende opties zorgen er bovendien voor dat jij de voor jou fijnste en/of snelste manier kunt kiezen.
 5. Een fysiek adres
  Je zou bovendien op de website moeten kunnen terugvinden waar het computerreparatiebedrijf in of rond Monster precies te vinden is. Omdat het een prettig idee is te weten dat je er altijd langs zou kunnen gaan, maar ook om er zeker van te zijn dat je het bedrijf kunt bezoeken op het moment dat je merkt dat er niet op je e-mails gereageerd wordt of dat de telefoon niet wordt opgenomen.

Welke computerreparatiebedrijven zijn te vertrouwen?

Met bovengenoemde tips wordt het dus al iets eenvoudiger om een goed computerreparatiebedrijf te vinden. Om het je echter nog iets eenvoudiger te maken, zullen we hieronder een paar bedrijven voor je uitlichten.

PC Refresh

PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat zich niet in Monster bevindt, maar wel een serieuze optie is, omdat je ze een serviceshop in Rotterdam hebben. Het team bestaat uit deskundigen op het gebied van het installeren, het repareren en het vervangen van alle soorten pc’s, laptops en Macs voor zowel particulieren als bedrijven.

Westland Computers

Westland Computers is wél gevestigd in Monster en levert service die gericht is op het oplossen van problemen met computers, notebooks en (draadloze) netwerk- en internetverbindingen. Indien gewenst, levert en installeert de deskundige ook computers, notebooks en aanverwante componenten en producten.

Hopelijk weet je jouw ideale bedrijf gespecialiseerd in computerreparatie in Rotterdam snel te vinden. Veel succes!

https://www.pcrefresh.com/contact/computer-reparatie-rotterdam/

Related Posts

Buitenplanten kopen?

De accu van mijn MacBook loopt veel te snel leeg! Wat moet ik nu?

Het succes van linkbuilding