Knity
Image default
Computers

DEET 40%

Ga je binnenkort op vakantie? Heerlijk! Wat dan erg belangrijk is: bescherm jezelf goed tegen muggen en andere insecten! Een goede anti-insectenspray is dan noodzakelijk. Dit is een musthave in iedere toilettas of EHBO-koffer. Als u een verre reis maakt is het helemaal noodzakelijk om goed voorbereid op pad te gaan en insectenbeten te voorkomen, helemaal als je naar een malariagebied gaat. DEET 40% is een goed voorbeeld van een goed anti-muggenmiddel. Bij CarePlus vind je verschillende uitvoeringen van anti-insect deet 40% spray.

Beten en steken voorkomen met DEET 40% spray

Niet alleen kan een muggenbeet heel erg vervelend zijn, het kan ook erg gevaarlijk zijn. Een insect kan ziektes als malaria, knokkelkoorts of gele koorts met zich meebrengen. Dit zijn ziektes die levensgevaarlijk kunnen zijn. Een goede bescherming is dus noodzakelijk. Naast de DEET 40% spray is het ook raadzaam om de huid zoveel mogelijk te bedekken. Voor de onbeschermde delen gebruik je de spray. Breng dit zo’n 10 minuten voordat je naar buiten gaat aan. Was handen altijd goed na het gebruik zodat het middel niet onbedoeld op etenswaren terecht komt. Heb je nog nooit deet gebruikt? Test het dan voor gebruik eerst op een klein stukje huid, Mocht je allergisch zijn dan biedt CarePlus ook nog andere anti-muggenmiddelen waar geen deet in zit.

Deet kopen bij Careplus-shop.nl

In het assortiment van CarePlus zijn verschillende varianten van anti-insecten spray te vinden. De kleinste variant is een spray van 15 ml. De grootste versie is een spray van 200 ml. Heb je liever meteen een voorraad spray? Dat kan ook, er is namelijk ook een 5 pack te bestellen! Heb je nog vragen over een product van CarePlus of weet je niet zeker voor welk product je het beste kunt gaan voor optimale bescherming? Neem gerust contact op met de klantenservice van deze partij. Zij kunnen je alles vertellen over de producten en geven graag advies over de beste bescherming in jouw situatie. Daarnaast vind je ook een handige hulptabel op de website. Deze vertelt je meer over de verschillende anti-insectenmiddelen uit hun assortiment en de verschillende percentages deet.

https://www.careplus-shop.nl/

Related Posts

Een voertuigvolgsysteem: de oplossing voor jouw bedrijf

Zakelijk verhuizen, daar komt veel bij kijken

De beste kartonnen koffiebekers