Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Dit moet je weten over een serverkast

Een paar jaar geleden wist niemand nog wat een computer was. Tegenwoordig heeft elke onderneming wel één of meerdere computers. Met een computer kun je facturen maken, mails sturen naar klanten, informatie opzoeken en ga zo maar verder. Kortom: van groot belang dus voor jouw onderneming. Uiteraard wil je wel dat alle data goed is beschermd en beveiligd. Dit kan je stimuleren door je netwerkoplossingen op te bergen in een serverkast. In deze blog vertellen wij je hier meer over.

Waarom kiezen voor een serverkast?

Een serverkast zorgt ervoor dat de servers binnen jouw bedrijf goed werken. Als de servers niet goed werken dan kan dit grote problemen veroorzaken. Zo kunnen klanten je niet meer bereiken, kun je geen facturen versturen en is het in sommige gevallen zelfs niet meer mogelijk om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Wij raden je daarom aan om een serverkast aan te schaffen.

Waar een serverkast kopen?

Nu zijn er verschillende partijen die serverkasten aanbieden. Maar waar koop je nou eigenlijk een serverkast die betrouwbaar en veilig is? Wij raden je aan om zeker eens een kijkje te nemen op de website van Patchkast.nl. Via de website van dit bedrijf, bestelt je diverse serverkasten van topkwaliteit. Daarnaast geldt dat je via deze website ook nog eens bijbehorende accessoires kunt aanschaffen. Hoe fijn is dat?!

Specificaties

Bij Patchkast.nl vind je twee soorten serverkasten die beide beschikken over een 19 inch profiel. Daarbij kun je een keuze maken uit 2 type deuren: een glazen deur en een geperforeerde deur. De geperforeerde deur zorgt voor goede ventilatie, waardoor warmte snel de kast kan verlaten. Glazen deuren zorgen ervoor dat er minder stof in de kast terecht kan komen. Tevens wordt er zo geluidsoverlast tegengegaan.

Ook op zoek naar een serverkast?

We snappen het dat het kiezen van een serverkast een lastig klusje kan zijn. Het is daarom altijd mogelijk om contact op te nemen met de specialisten van Patchkast.nl. Zij staan je graag te woord en helpen je verder, zodat je een juiste keuze maakt.

https://www.patchkast.nl/

Related Posts

De oneindige mogelijkheden van printers

Waarom ook jij aan cloud hosting moet gaan doen!

Een coaching traject voor het verbeteren van communicatie