Knity
Image default
Offers

Dit zijn dé roeiboten van 2020

Heeft u ook zo’n romantisch beeld bij het aanschaffen van een roeibootje? Lekker dobberen op het water terwijl u eindeloos in de verte tuurt: dat wil toch iedereen? Maar voordat u zorgeloze uurtjes tegemoet gaat op het water, is het natuurlijk goed om u even te verdiepen in het ruime aanbod aan roeiboten. Om u te helpen bij het keuzeproces, hebben wij 3 populaire roeiboten voor u op een rijtje gezet. 

Waarom kiezen voor een boot van Big Sportyak? 

Sportliefhebbers opgelet! De Big Sportyak is een erg populaire roeiboot onder mensen die van een uitdaging houden. Deze catamaran is zowel in oranje als groen verkrijgbaar, waardoor u hoe dan ook zal opvallen op het water. Door de onderzijde en het beperkte gewicht van 19 kg is de boot gemakkelijk van en naar het water te vervoeren. Hoewel het merendeel de boot gebruikt voor sportieve doeleinden, is hij eveneens geschikt voor werkgerelateerde doeleinden. Denk hierbij aan werkzaamheden aan bruggen, onderhoud aan kades, vijveronderhoud en landmeters.

Wat is het voordeel van een boot van Whaly? 

Of u nou een roeiboot aanschaft voor de pleziervaart, uw kinderen of om in te werken: het merk Whaly heeft een mooi assortiment dat voor elk wat wils te bieden heeft. De boten zijn gemaakt van polyethyleen, dat in de volksmond ook wel bekendstaat als dubbelwandig kunststof. Door dit stevige materiaal zal u niet zomaar kapseizen als u aan het vissen bent. 

Welke boten biedt FunYak aan? 

Naast de roeibootjes van Whaly mogen we ook de Fun Yak roeiboten niet vergeten. Alle Funyak roeiboten zijn zeer sterk, stabiel en slijtvast. De kleine modellen zijn ideaal als gezinsboot en de grotere modellen worden veel gebruikt als werkboot, reddingsboot of visboot. Door de opvallende kleuren van de kleine roeibootjes van Funyak zijn ze ideaal geschikt voor kinderen. 

Roeiboot aanschaffen?

Is uw enthousiasme over het aanschaffen van een roeiboot nog groter geworden na het lezen van deze blog? Dan is het nu tijd voor verdere verdieping! Roeiboten kunt u tegenwoordig ook gemakkelijk online aanschaffen, bijvoorbeeld op de website Boottotaal.nl. 

Boottotaal

Heeft u vragen over de verschillende roeiboten uit het assortiment van Boottotaal? Vraag het de specialisten gerust. Boottotaal heeft alle kennis in huis om u goed te helpen bij de aanschaf van een boot. Behalve boten vindt u hier ook andere benodigdheden om veilig het water op te gaan! Boottotaal verzekert u van een snelle verzending en optimale garantie. 

 

https://www.boottotaal.nl/