Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Een coaching traject voor het verbeteren van communicatie

Er zijn een aantal onderdelen van communicatie die door technologie en innovatie steeds gemakkelijker gaan. De mailsystemen worden beter, er wordt gebruik gemaakt van whatsapp en andere software systemen en alles kan via het internet. Maar dit maakt de persoonlijke communicatie soms trager en moeilijker. In veel organisaties blijkt dat projecten spaak lopen op communicatie en dat is natuurlijk heel erg zonde van tijd en geld. Gelukkig is dit vrij gemakkelijk als persoon, of als groep te verhelpen. Een van de manieren om dit te doen is het volgen van een ‘training Effectief communiceren’ bij Tailor You.

Tailor You als bedrijf

Tailoryou is een bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van trainingen voor diverse personen. Deze trainingen zijn vaak gericht op het verbeteren van intrinsieke oplossingen zoals het verbeteren van communicatie of presentatie skills. Bij de training effectief communiceren wordt er samen met de groep en de coachee gekeken naar afspraken en doelen per individu. Dit wordt gedurende de gehele training het terugvalpunt en wordt gebruikt als duidelijk kader. Door de persoon centraal te stellen kan er per individu gekeken worden naar de wensen en de doelen om te bereiken. Zo wordt er optimaal resultaat geboekt. Met de ingang van de training wordt door de coachee het proces in gang gezet. Maar hiermee houdt het niet op. Eenmaal begonnen aan het proces blijft je jezelf ontwikkelen en leer je nieuwe manieren om dingen aan te pakken.

Wat houdt te training in?

De training bevat drie tot vier sessies, ieder ongeveer 1,5 uur durend. In de eerste sessie wordt de basis uitgelegd en wordt er gekeken naar de verschillende vormen van communicatiestijlen. Hierna kunnen de juiste doelen per individu opgezet worden. Deze doelen worden vervolgd door aandachtspunten en deze aandachtspunten worden aangepakt. Heb jij nou interesse om deze cursus te volgen, of wil je meer informatie? Je kan ook altijd op de website www.tailoryou.nl kijken!

Related Posts

Website laten maken Den Haag

Slot vervangen door slotenmaker

Serverkast kopen?