Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Een eiken houten vloer vinden voor onze huiskamer

Sinds een lange periode zijn mijn vrouw en ik aan het zoeken naar een eiken houten vloer voor onze nieuwe huiskamer. We hadden sinds een paar maande geleden een nieuw huis gekocht. We zijn daar absoluut blij mee, maar nog niet alles hadden we uitgezocht. Het enige wat nog moest gebeuren was de vloer in de huiskamer. Samen zijn we naar veel verschillende winkels geweest en elke keer was het niet wat we zochten.

Een assortiment vol met houten vloeren

Onze zoektocht gaat verder naar de perfecte houten vloer voor de huiskamer. We hadden wel al ideeën en inspiratie opgedaan op verschillende websites en andere winkels. Maar elke keer hadden we niet de wauw-factor die we zochten in een vloer. We moesten ook in de gaten houden dat de vloer wel past bij de uitgekozen meubels die we al hadden bestelt. Dit vonden we lastig en uiteindelijk zaten we helemaal vast. Totdat we op de website van Bax Houthandel terecht kwamen. We zagen daar meteen de vloeren die we echt wilden vinden. Daarnaast hadden ze ook een showroom waar we de vloeren in het echt konden zien en dat vonden we beter dan online bekijken. 

Blij met onze gekozen vloer

Toen we bij de showroom van Bax Houthandel waren, zagen we meteen een vloer op het oog. Dit was precies de warme houten vloer kleur die we zochten en de medewerker van Bax Houthandel had ook door dat we daar interesse in hadden. Hij kwam met ons een praatje maken en wij vroegen hem om advies over verschillende soorten vloeren. De medewerker vond dat het absoluut bij de meubels paste die we hadden uitgekozen en hierdoor hebben we onze vloer uitgekozen. Nu zitten we heerlijk in onze huiskamer met de kachel aan. We kijken naar onze vloer en nog steeds zijn we blij met deze keuze.

Bax Houthandel

Bent u benieuwd wat Bax Houthandel allemaal in het assortiment heeft qua vloeren? Of wilt u meer weten over de diensten die zij u kunnen aanbieden? Bekijk dan de website van Bax Houthandel voor alle houten vloeren.