Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Een grote collectie Juniper routers

Een grote collectie Juniper routers

Juniper routers bieden vele voordelen, profiteert u hier al van? Bij Holland Hardware kunt u terecht voor een grote collectie routers van dit bekende merk. Laat u niet misleiden door de lage prijzen, want u bent hier verzekerd van de beste kwaliteit. Alle producten uit het assortiment van Holland Hardware controleren ze via een vaste procedure en worden geleverd met volledige garantie. Daarnaast zijn ze lid van de UNEDA en volgen ze dezer richtlijnen. Holland Hardware is niet voor niets al meer dan 10 jaar dé onafhankelijke leverancier voor netwerk apparatuur van A-merken, zoals Juniper.

Een Juniper router inclusief onderhoudscontract

Niemand zit te wachten op een haperend netwerk. Standaard onderhoudscontracten zijn vaan duur en niet-flexibel. Bij Holland Hardware is het mogelijk een passend onderhoudscontract af te sluiten bij uw netwerk apparatuur. Holland Hardware verzorgt de support voor zowel nieuwe als gebruikte apparatuur. Dit is geheel afgestemd op uw behoefte. Naast Juniper routers vindt u hier ook Juniper switches.

Waarom kiezen voor Holland Hardware?

U vindt hier moeilijk te vinden, tweedehands en refurbished Juniper routers die zij binnen 24 uur kunnen leveren. Vergelijkt u deze prijzen met de officiële prijslijst, dan ziet u dat de kortingen kunnen oplopen tot wel 90%. Nog een aantal redenen om te kiezen voor Holland Hardware:

  • De beste prijs voor uw netwerk apparatuur, zowel inkoop als verkoop
  • Uitgebreide garantie mogelijk
  • Uneda lid, uw kwaliteit gewaarborgd
  • Snelle levering, zelfs op dezelfde dag
  • Een team van specialisten, secuur en oplossingsgericht
  • Mogelijkheid voor een innovatief onderhoudsabonnement

Inkoop oude netwerk apparatuur

Indien uw aankoop onderdeel is van een upgrade is het mogelijk uw oude netwerk apparatuur door Holland Hardware te laten opkopen. Hierdoor kunt u nog meer besparen op uw aankoop. Voor zowel het mkb als grote datacentres kan Holland Hardware gecertificeerde data vernietiging verzorgen. Het team denkt altijd met u mee om tot de beste netwerk oplossing te komen. Heeft u de Juniper router gevonden die voldoet aan uw wensen? Vraag direct een offerte aan, er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Voor meer informatie, breng een bezoek aan de website van Holland Hardware.

https://www.hollandhardware.com/nl/

Related Posts

Serverkast kopen?

Waar moet je op letten bij de keuze van een goede zonnecrème

Hoe kies ik een handige laptoptas uit voor grote laptops?