Knity
Image default
Offers

Een nieuwe vloer – appeltje-eitje?

Een nieuwe vloer – appeltje-eitje?

Als je graag een nieuwe vloer wilt hebben is het aanbod enorm groot. Dit maakt de keuze niet altijd even makkelijk. Heb je bijvoorbeeld een specifieke interieurstijl in jouw huis toegepast? Dan kun je de kleur van de vloer hierop afstemmen. Een industrieel interieur wordt bijvoorbeeld gekenmerkt door donkere kleuren en mooie grijstinten. Daarentegen is een Scandinavisch interieur juist heel licht, waar een donkere vloer juist niet bij zou passen. Speel hier met jouw keuze op in, zodat de vloer uiteindelijk samensmelt met de rest van het interieur.

Welke materiaal is het beste geschikt?

Nu horen we je denken ‘welk materiaal is handig om te kiezen?’ Het antwoord hierop is gelukkig vrij simpel. Laminaat! Het materiaal is tijdloos en robuust. Door de handige toplaag wordt jouw vloer namelijk extra goed beschermd tegen krassen en vuil.

Waarom laminaat kopen

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van jouw nieuwe vloer profiteren. Laminaat kopen is niet alleen een duurzame keuze, maar het is ook nog in vrijwel elke ruimte toepasbaar. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer, overloop of zelfs keuken van laminaat wilt genieten, de keuze is helemaal aan jou! Er zijn gelukkig diverse prints en uitvoeringen verkrijgbaar, zodat er altijd iets tussen zit waar jij blij van wordt en helemaal binnen jouw interieurstijl past.

Voordelen van laminaat

Wil jij graag een vloer die je eenvoudig schoon kunt houden? Kies dan zeker voor een vloer met laminaat. Met een vochtige dweil en een reinigingsmiddel is je vloer in een mum van tijd weer helemaal schoon. Door zo nu en dan stof te zuigen, heb je ook geen last van grote stof en pluizenbollen. Ideaal als eens onverwachts eens visite voor de deur staan.

Montage van laminaat

Het is echt een kinderspel om een laminaatvloer aan te leggen. Vooral laminaat met het praktische kliksysteem is ideaal om zelf onder handen te nemen. Uiteraard begrijpen we dat het deze klus niet voor iedereen geschikt is, daarom biedt Bebo Parket een handige laminaat-legservice voor iedereen die het werk liever uit handen geeft. De ervaren en gepassioneerde laminaatleggers van Bebo Parket nemen deze klus graag van je over!https://www.beboparket.nl/