Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Een patchkast bestellen?

Een patchkast is een kast waar alle kabels van de aansluitingen met de verschillende apparatuur met elkaar worden verbonden. Ben je ook op zoek naar een patchkast? In deze blog vertellen we je precies wat je moet weten over het kopen van zo’n kast, zodat je een juiste keuze kunt maken met het aanschaffen van zo’n kast.

Waarom kiezen voor een patchkast

Het aanschaffen van een patchkast heeft diverse voordelen. Zo kun je met een patchkast jouw netwerkoplossingen beschermen en beveiligen. Hierdoor voorkom je dat de server niet meer werkt binnen jouw onderneming. Als dit wel zou gebeuren dan zou dit ervoor kunnen zorgen dat jouw internet stil komt te liggen en dat is natuurlijk iets wat je niet wilt.

Het vinden van een geschikte patchkast

Als je een patchkast wil bestellen dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Bij Serverkast.com kun je kiezen uit patchkasten die zijn voorzien van een 19 inch profiel waarin 19 inch apparatuur kan worden geplaatst. De kasten zijn verkrijgbaar in 60cm en in 80cm brede varianten. Tevens is er een verschil tussen de deuren. Kies je voor een glazen of een geperforeerde deur?

Voordelen

De patchkasten die je bij Serverkast.com kunt bestellen, hebben diverse voordelen. Zo zijn de patchkasten voorzien van ventilatiegaten in de bodem- en dakplaten. Daarnaast hebben ze een kabelinvoer aan de boven- en onderkant. Zo kun je zelf kiezen waar je de kabels binnen wilt laten komen voor het wegwerken van de kabels. Daarnaast zijn de kasten voorzien van sloten in de voordeur, achterdeur en zijpanelen.

Ook een patchkast bestellen?

Wil je ook graag een patchkast bestellen bij Serverkast.com? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf en plaats je bestelling. Heb je nog vragen of wil je meer weten over het kopen van een patchkast? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je van harte verder.

https://www.serverkast.com/