Knity
Image default
Computers

Een voertuigvolgsysteem: de oplossing voor jouw bedrijf

Wanneer jij de eigenaar bent van een bedrijf, is het belangrijk dat jij het overzicht weet te behouden. Het is belangrijk om bijvoorbeeld het verbruik van de bedrijfsauto(‘s) goed bij te houden. Dit is echter een hele klus om bij te houden. Ben jij op zoek naar een manier waarop jij dit efficiënt kunt doen? Bekijk dan eens de mogelijkheid om een voertuigvolgsysteem te gebruiken. Het voertuigvolgsysteem dat bij ons goed werkt, is Linqo. Dit geeft jou alle informatie die jij nodig hebt om het verbruik bij te houden en inzicht te krijgen. Wil je meer weten over het voertuigvolgsysteem van Linqo? Lees dan verder, wij vertellen je er graag meer over.

 

Wat is een voertuigvolgsysteem eigenlijk?

Klinkt goed, toch? Maar heb jij wel duidelijk voor jezelf wat een voertuigvolgsysteem is? Wij leggen het je uit. Dit is een systeem waarbij de geregistreerde auto snel en gemakkelijk getraceerd kan worden. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas wanneer de auto gestolen is. Daarnaast biedt het ook inzicht tijdens alledaagse werkzaamheden, je krijgt namelijk informatie over de snelheid van de auto, de route en de gereden tijd. Dit wordt allemaal door middel van een slimme GPS monitor bijgehouden en je krijgt de resultaten op diverse locaties te zien, zo heb jij een duidelijk overzicht met veel informatie.

Deel je wagenpark slim in

Ook is het mogelijk om het voertuigvolgsysteem van Linqo te gebruiken voor het indelen van jouw wagenpark. Met dit systeem kun jij je planning zo gunstig mogelijk inplannen en aanpassen waar nodig. Dit maakt niet alleen de administratie een stuk gemakkelijker, maar het bespaart jou ook een hoop tijd. De koppeling die de hardware met de software maakt, zorgt ervoor dat jouw personeel dit allemaal niet meer handmatig bij hoeft te houden. Een echt win-win. 

Download nu het voertuigvolgsysteem

Ben jij overtuigt en wil jij het voertuigvolgsysteem van Linqo downloaden? Bezoek dan de website van deze partij en neem contact met hen op. Een monteur komt zo snel mogelijk jouw kant op en binnen een kwartier in het systeem geïnstalleerd in de auto. Zo makkelijk kan het zijn.

 

https://linqo.nl/