Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Het succes van linkbuilding

Linkjes bouwen, het klinkt zo simpel. Toch zit er achter linkbuilding een strategie verscholen die het aantal bezoeken aan jouw website enorm kan verhogen. Als Linkbuilding specialist hanteert Traffic Today diverse handige linkbuilding strategieën die ook jouw website kunnen optimaliseren.

Laat de linkbuilding specialist het werk doen

Ben je van plan je linkbuilding uit te besteden aan een specialist? En ben je benieuwd hoe Traffic Today te werk gaat? Wij geven je graag een idee van de diverse strategieën. Traffic Today heeft als Linkbuilding specialist door de jaren heen een groot netwerk aan partners opgebouwd met vele webpagina’s in beheer. Deze partners bieden ons de mogelijkheid om links te plaatsen op duizenden websites, gesorteerd per branche. Goedlopende webshops voor een partnerlink, directories, blogs of lokale webgidsen bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk om voor de linkbuildingstrategie te kiezen waarbij er handmatig linktargets benaderd worden. Traffic Today maakt dan targetlijsten op basis van het linkprofiel van de sterkste concurrenten. Door middel van actieve benadering proberen zij links te bemachtigen op de betreffende pagina’s. Zelf hebben ze sterke domeinen in beheer die ze in kunnen zetten als ‘ruilmateriaal’. Dit zorgt voor een zeer hoge slagingskans voor het maken van een goede ‘deal’. Naast het ruilen van links is het ook mogelijk om links te genereren door het aanbieden van andere links. Artikel linkbuilding zorgt voor een stijging van de autoriteit van het domein van jouw website. Dat komt doordat Traffic Today naar jouw website verwijst vanuit een artikel met relevante content dat geplaatst is op een domein dat al een hoge autoriteit heeft. Dankzij de inhoudelijke relevantie én het feit dat er een link naar jouw website staat op een domein met hoge autoriteit, zal jouw domeinautoriteit ook stijgen. Ook door te reageren op diverse (relevante) blogposts en fora kunnen er eenvoudig nieuwe links gecreëerd worden.

Iets voor jou?

Benieuwd wat Traffic Today voor jou kan betekenen? Laat eens een linkbuilding scan uitvoeren om te zien hoe jouw linkprofiel scoort. Of kom eerst eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

https://www.traffictoday.nl/