Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Hijswinkel voor specialistische apparatuur

Hijswinkel is de specialist op het gebied van hijsmiddelen. Onze hijsmiddelen zijn van topkwaliteit, maar leveren voor een lage prijs. U kunt bij ons terecht voor takels, hijsbanden, heftafels, platenklemmen en nog veel meer.

Hijswinkel gaat voor veiligheid

Bij Hijswinkel kunt u niet alleen terecht voor uw hijsmiddelen, maar ook voor onderdelen voor de hijsmiddelen. Handig als u bijvoorbeeld zelf al apparatuur heeft, maar een onderdeel wilt vervangen. Al onze hijsmiddelen en onderdelen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Wij vinden veiligheid het meest belangrijk. Het waarborgen van deze veiligheid kunnen wij doen doordat wij onze middelen altijd eerst goed testen voordat wij ze in de verkoop doen. Daarnaast voorzien wij u ook graag van advies om u zo veilig mogelijk te laten werken. Heeft u uw eigen hijsmiddelen? Vergeet dan ook niet om deze regelmatig te laten keuren. Wij raden minimaal één keer per jaar aan. Voor deze keuring kunt u ook bij ons terecht. Wij keuren uw hijsmiddelen conform de EKH. Na de keuring krijgt u een uitgebreide EKH rapportage.

Onze producten

In onze webshop vindt u verschillende producten, allemaal van A-merken. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en selecteren alleen de beste producten voor u. Wij weten welke middelen u het beste kunt gebruiken voor uw projecten en kunnen u hier uitgebreid over adviseren. Via onze website kunt u direct met een van onze medewerkers in contact komen voor deskundig advies. U kunt via zowel de e-mail, als de telefoon en whatsapp contact met ons opnemen. Op onze website staan daarnaast verschillende artikelen over het veilig werken met hijsmiddelen en valbeveiliging.

Onze service

Wij kennen korte communicatielijnen. Zo verspillen wij geen middelen door onder andere onnodige tussenopslag. Daarnaast zorgen wij voor gratis advies met kennis van zaken. Actuele technische kennis en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden publiceren wij dan ook regelmatig artikelen over veilig werken. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, zijn wij meestal in de mogelijkheid om uw artikelen binnen 24 uur te leveren. Kijk op onze website voor ons uitgebreide aanbod!