Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Hoe kies ik een handige laptoptas uit voor grote laptops?

Tegenwoordig kun je laptops in allerlei formaten te kopen, van klein en compact tot groot en met uitgebreide features. Een bijpassende 15,6 inch laptoptas of 17 inch laptoptas is dan wel zo handig, want een laptop is immers bedoeld om overal mee naartoe te nemen. Heb jij ook een grote laptop en ben jij ook van plan om er een geschikte laptoptas bij te kopen? Lees dan snel verder, want hieronder geven we je een aantal tips! 

Hoe groot is mijn laptop? 

Om achter de grootte van je laptop te komen, kun je het laptopscherm diagonaal opmeten en dit delen door 2,54 om het om te rekenen naar inches (want 1 inch = 2,54 centimeter). Laptops komen in verschillende groottes, maar laptops van 15 of 17 inch worden meestal tot de grotere laptops gerekend. Verder bestaan er ook kleinere laptops van bijvoorbeeld van 13 of 11 inch. 

Handige grote laptoptassen 

Als je een laptoptas koopt, dan moet je vanzelfsprekend ook goed kijken naar het formaat van de laptoptas want deze komt ook in verschillende groottes. Het is natuurlijk zonde als je een leuke laptoptas op het oog hebt, maar dat vervolgens blijkt dat je laptop te groot is en daarom niet in de tas past! Grotere laptops zijn meestal ook wat zwaarder, dus dan is een grote laptoptas die ook nog eens comfortabel is, wel zo handig. Je wil al het gewicht immers zo makkelijk mogelijk kunnen dragen, zonder dat je er last van krijgt. Een laptop rugzak is dan bijvoorbeeld heel geschikt, omdat het gewicht van je laptop goed verdeeld wordt over je rug en schouders. Verder kan een laptop schoudertas ook handig zijn, maar dan moet je wel af en toe van schouder wisselen als je de tas draagt. Het is namelijk niet zo goed om telkens de ene schouder te belasten met het gewicht van je laptop, terwijl je andere schouder geen gewicht hoeft te dragen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/

Related Posts

Wat moet ik doen als ik drinken over mijn laptop mors?

Zonder deze plotter, konden we niet verder

Die verschiedenen Arten von Ringen