Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

HSV TMP is dé expert in spuitgieten

HSV TMP is de plek om te komen wanneer u hulp of advies wil bij spuitgieten. Wilt u bijvoorbeeld vormdelen laten ontwerpen en laten spuitgieten of grote kunststofdelen laten spuitgieten? Dan bent u sowieso bij HSV TMP op de juiste plek. Bovendien dienen wij ook als partner wanneer u kunststofproducten, vormdelen, behuizingen en andere kunststofdelen wil laten produceren. Wij helpen u ook bij het proces na de productie. Wilt u meer weten over de kosten van het spuitgieten, wat het precies inhoudt en wat onze expertise is? Lees dan snel verder!

Wat is spuitgieten en waarom is HSV TMP de juiste plek?

Die vraag krijgen we vaker en is erg simpel te beantwoorden. Spuitgieten draagt bij aan het ontwikkelingsproces van kunststofproducten en vormdelen. Spuitgieten zorgt ervoor dat de kunststof gaat smelten en onder hoge druk ingespoten. Dit proces kan zowel in onze fabriek in Leeuwarden als in Ede plaatsvinden. Doordat de kunststof vloeibaar is geworden kan het makkelijk in de holtes van de matrijs vloeien. Hierna wordt de kunststof hard door het stollen. Voor overige wensen bij het spuitgieten horen wij graag van u, dan regelen we het. Doordat we het milieu belangrijk vinden, zorgen we voor een zo duurzaam mogelijk proces. Wanneer u meer informatie wilt over de productiestappen bij het spuitgieten, kunt u eenvoudig onze website www.hsv-tmp.nl bezoeken. 

De kosten van spuitgieten en onze passie

De kosten van het spuitgieten verschillen heel erg en het hangt daarom ook af van uw persoonlijke wensen. Zo hangt de prijs af van de grootte van uw product, de aantallen en de afmetingen van de matrijs. Wij kunnen hierdoor momenteel geen duidelijke prijs noemen, maar u kunt wel op onze website www.hsv-tmp.nl een kostenoverzicht bekijken waardoor u hopelijk wat meer duidelijkheid krijgt. Onze expertise in spuitgieten komt voort uit eerdere werkzaamheden in de logistiek en productiefaciliteiten. We proberen onze kennis, ervaring en passie voor spuitgieten te combineren om u zo tevreden mogelijk te maken. Uw tevredenheid is namelijk ons visitekaartje. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van spuitgieten? Bezoek dan snel onze website en neem contact met ons op.