Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Je webcam cover laten bedrukken door de nummer 1 in Nederland

Veel bedrijven willen een webcam cover laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld met een logo van uw bedrijf. Bij WebcamCovers.nl verzorgen wij het gehele proces van het bedrukken van uw covers. Hierbij hanteren wij ook nog eens de scherpste prijzen van Nederland!

Waarom een webcam cover?

Sinds een tijd weten wij dat hackers met mensen mee kunnen kijken en luisteren via de camera en microfoon van uw laptop of mobiele telefoon. Dit kan bijvoorbeeld door een virus te downloaden wat mee komt met een ander bestand dat u per ongeluk hebt gedownload, of door een USB-stick met malware erop. Wanneer hackers mee kijken met uw webcam zien zij bijvoorbeeld welke spullen u in huis hebt staan of wanneer u wel en niet thuis bent. Bescherm u en uw privacy dus en koop een voordelige, maar vooral ook mooie webcam cover. Voor uw bedrijf kunt u zelf webcam covers laten bedrukken door ons.

Webcam cover laten bedrukken

U kunt uw webcam cover bij ons laten bedrukken met verschillende soorten afbeeldingen. U kunt kiezen voor plastic of aluminium covers. Het voordeel van een plastic cover is dat deze voordelig is, terwijl een aluminium cover meer stijlvol is. De plastic covers zijn leverbaar in het zwart of in het wit. De aluminium covers kunt u ook in het oudroze bestellen. Deze aluminium covers zijn heel dun, waardoor u de cover gewoon kunt laten zitten wanneer de laptop is dichtgeklapt. De webcam covers zijn snel en makkelijk te installeren.

De nummer 1 in Nederland

WebcamCovers.nl is een klein bedrijf dat uw privacy zeer serieus neemt. Een veilig gevoel op het internet kan al worden vergroot door de kleine toevoeging van een cover op uw webcam. Webcam Covers is de nummer 1 webshop in Nederland op het gebied van webcam covers. Bij ons bestelt u snel en eenvoudig via onze website. De betaling gaat gemakkelijk via iDeal. Wanneer u voor 12:00 op werkdagen besteld, versturen wij uw webcam cover nog dezelfde dag! Dat betekent dat u vaak de volgende dag al uw bestelling in huis heeft en dat allemaal zonder verzendkosten.