Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Lichtbakken

Bent u eigenaar van een bedrijf en wilt u eigenlijk iets meer opvallen langs de kant van de weg of in een winkelstraat? Dit kunt u doen op een paar manieren, maar het gebruik maken van lichtbakken zorgt voor een goede verlichting, waardoor uw bedrijf in ieder geval de aandacht trekt. Nu is het wel belangrijk om dit op een goede manier aan te pakken, want een te felle lichtbak kan weer zorgen voor irritatie. Zorg er voor dat u de juiste lichtbakken heeft en daarbij ook een goede reclame, zodat er voor klanten worden getriggerd om uw winkel te bezoeken.

De juiste plek van de lichtbakken

Heeft u al bedacht waar u de lichtbakken wilt gaan hangen? Een goede plek is namelijk essentieel bij het maken van reclame. Kies er bijvoorbeeld voor om de lichtbakken aan de gevel te hangen, maar rechts of lichts aan het gebouw kan natuurlijk ook. Dit is per locatie natuurlijk zelf te bepalen. Bij Bosman Reklame kunt u terecht voor lichtbakken. Deze lichtbakken zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium of kunststof in verschillende formaten. Lichtbakken zijn is in verschillende soorten, zoals de enkelzijdige lichtbakken, dubbelzijdige uitsteek bakken, specials in verschillende vormen, vrijstaande bakken en lichtbakken voor onder een luifel. Welke heeft u nodig?

Alle mogelijkheden

Er zijn dus verschillende mogelijkheden wat betreft lichtbakken. Daarom is het handig dat u van tevoren heeft uitgedacht waar u de lichtbakken wilt hebben en hoe ze er uit moeten gaan zien. Het beeld- en tekstgedeelte van de bakken bestaat uit een ongeveer 4 mm dik gegoten acrylaat. De specialisten van Bosman Reklame kunnen in ieder geval de bakken tegen verschillende ondergronden monteren, dus dat maakt verder niet uit. De bakken zijn in principe verkrijgbaar in de kleur grijs, maar als u liever een ander kleur heeft, kunt u gewoon kiezen uit de RAL-kleuren.

Vraag de specialisten

Wilt u nou meer weten over de mogelijkheden bij Bosman Reklame. Bezoek dan even de website om meer informatie in te lezen. Bij vragen kunt u contact opnemen met de specialisten van Bosman Reklame en zij vertellen u meer.

https://www.bosmanreklame.com/