Knity
Image default
Offers

Maak jouw kantoorprocessen efficiënter met scrum tools!

In elke organisatie is er ruimte voor positieve ontwikkeling om de efficiëntie te bevorderen. Ben jij ook op zoek naar een manier hoe jij de projecten en processen van jouw collega’s naar een hoger niveau kunt tillen? Wij weten een aantal handige tools waardoor het personeel beter onderling vergadert en overlegt, zodat je team nog beter presteert.

Visualiseer je project

Om nog effectiever te overleggen met collega’s of klanten is het een goed idee om te kiezen voor de tools van PATboard. Met deze tools maak je jouw project visueel en krijgen deelnemers beter voor ogen wat de ideeën zijn, wat er nog gedaan moet worden en waar men naartoe wil. Bovendien blijkt dat het fysieke bord een team een gevoel van prestatie geeft. Op het projectbord kan een taak eenvoudig verplaatst worden van de ”To do” kolom naar de ”Done” kolom. Dit geeft een voldaan gevoel, waardoor deelnemers nog meer gemotiveerd worden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Via PATboard kun je diverse tools kopen die zakelijke ideeën visueel maken. Allereerst heb je natuurlijk een projectbord nodig. Er zijn hier twee categorieën voor: glasborden en whiteboards. Beide borden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Op een glasbord kun je nanocups hangen. Deze innovatieve zuignappen zijn perfect voor gladde objecten, zoals een glasbord. Op whiteboards hang je magnetische notes. De magnetische kaarten kunnen na elke meeting hergebruiken, omdat je ze gemakkelijk met water kunt schoonmaken. Dit gaat verspilling tegen en maakt je bedrijf duurzamer. Uiteraard is het ook op de lange termijn goedkoper.

Niet alleen handig – ook eyecatchers!

De tools, nanocups en sticky notes zien er hartstikke mooi uit, waardoor het zeker een eyecatcher is in ieder kantoor. Het komt professioneel over, is overzichtelijk en draagt daarbij bij aan het werkplezier. Kortom: het is zeker een aanrader om te kiezen voor de tools van PATboard.

Meer weten over deze tools?

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden van PATboard? Of heb je interesse in het kopen van de tools? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf en ontdek de vele mogelijkheden.

https://www.patboard.com/nl/