Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

NuCall zorgt dat alle communicatie binnen uw bedrijf geregeld is!

Wij van NuCall zijn gericht op alles wat te maken heeft met bedrijfstelecommunicatie. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat u binnen uw bedrijf gemakkelijk bereikbaar bent van bureau tot bureau, maar ook buiten het bedrijf gemakkelijk contact kunt leggen met klanten en/of partners. NuCall biedt verschillende diensten aan die u misschien wel aantrekkelijk lijken: NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuInternet en NuSIP. NuCall staat ook garant van bereikbaarheid en u kunt daarom ook 24/7 bij ons terecht voor vragen en/of problemen. De vijf ingrediënten die NuCall ten alle tijde blijft beschermen zijn direct, integer, resultaatgericht, enthousiast, commitment en toetsen. Daarnaast zien wij uw tevredenheid als ons visitekaartje, maar horen we het ook graag als u nog iets mist binnen NuCall.

NuCall’s services en mogelijkheden

NuCall heeft de volgende services voor u beschikbaar: NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuInternet en NuSIP. U vraagt zich zeker af waar deze termen voor staan, dus daarom zullen we ze even kort definiëren. NuVoIP staat voor de telecommunicatie binnen uw bedrijf. Afhankelijk van het aantal werknemers wat u in dienst heeft kunt u kiezen uit de pakketten NuVoIP complete, NuVoIP professional en NuVoIP corporate. Communicatie is binnen elk bedrijf erg belangrijk en u kunt bij NuCall erop rekenen dat dit top geregeld wordt. Bij NuMobile zal het belgedrag en dataverbruik binnen uw bedrijf worden gemeten en geanalyseerd en gebaseerd op de resultaten zullen wij een of meerdere providers u aanraden. Nu3CX, ook wel simpelweg 3CX genoemd, is een nieuwe communicatietechniek die het aantal gelijktijdige externe gesprekken meet en niet het aantal gebruikers. 3CX geldt daarom als een van de snelst groeiende communicatietechnieken ter wereld. Bij NuInternet, zoals wel te verwachten, wordt er een internetverbinding gezocht die bij uw bedrijf past. Bij NuCall zorgen we in ieder geval voor een snelle internetverbinding. NuSIP is een handige oplossing voor bedrijven die willen overstappen van ‘normale’ telefonie naar telefonie via internet (VoIP). Bij NuSIP zorgen we ervoor dat u al uw telefonische producten kunt behouden, maar we zullen het overzetten naar een telefonie via internet.

Meer weten over NuCall?

Dit was slechts nog maar een samenvatting van wat NuCall Telecombedrijf voor u kan betekenen. Kijk voor het gedetailleerde aanbod op www.nucall.nl of neem contact op met een van de medewerkers. Zij vertellen u graag meer over NuCall.

Related Posts

Waar moet je op letten bij de keuze van een goede zonnecrème

De oneindige mogelijkheden van printers

De juiste zoektermen kiezen voor Google zoekmachine optimalisatie