Knity
Image default
Offers

Op zoek naar een accountant in de buurt van Twello?

Accountancy is een belangrijke, maar niet erg populaire taak onder ondernemers. Als u zelf ondernemer bent herkent u vast wel de stress rondom een jaarrekening of de belastingaangifte. Links laten liggen is geen optie, dat kan immers grote nadelige gevolgen hebben. Maar het helemaal zelf doen ziet u ook niet zitten. Dan kan het verstandig zijn die over te laten aan anderen. We vertellen u er graag meer over in deze blog. 

Jaarrekening voor uw onderneming
Om inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van uw onderneming wordt jaarlijks door de belastingdienst de jaarrekening opgevraagd. Aan de hand van uw behaalde winst of geleden verlies kan de balans worden opgemaakt en kunnen verwachtingen voor de toekomst in kaart worden gebracht. Dit is niet alleen voor de Belastingdienst een fijn overzicht, maar ook voor uzelf. U kunt in één oogopslag zien wat de resultaten zijn en waar nog winst kan worden geboekt. En u weet ook direct wat er mogelijk is in de aanschaf van nieuwe apparatuur of nieuw personeel. Net als uw belastingaangifte is de jaarrekening een verplichte taak die u jaarlijks dient uit te voeren. 

Jaarlijkse belastingaangifte
We noemden het al even, de belastingaangifte. Een ander belangrijk onderdeel van uw jaarlijks administratie. Voor zzp’ers, eenmanszaak en mkb gaat het hierbij voornamelijk om de omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Dit zijn thema’s waarover niet iedereen evenveel kennis heeft en een fout is dus snel gemaakt als u dit zelf gaat invullen. Zo kan een klein foutje grote financiële gevolgen hebben, iets waar u niet op zit te wachten. Als u een goede accountant inschakelt hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Een accountant kan samen met u de cijfers doorlopen en op basis daarvan alles voor u in orde maken met de belastingaangifte. 

Uw overige administratieve taken
Als u het liefst zoveel mogelijk van uw administratie uitbesteedt is dat heel goed te begrijpen. Ook daarbij kan een goede accountant uitkomst bieden. Heeft u het bijvoorbeeld te druk om de salarisverwerking of het personeelsbeleid uit te voeren? Dat zijn ook taken die u kunt overdragen aan een accountant. Een accountant zal dan samen met u in de materie duiken en vervolgens aan de slag gaan om u werk uit handen te nemen. 

Accountant in Twello?
Als u nu denkt, dit is ideaal voor mijn onderneming, kijk dan eens op de website van BW&S uit Twello. Deze accountant uit Twello helpt u graag met al uw administratieve taken als jaarrekeningen en belastingaangiftes. Op hun website vindt u het complete aanbod aan diensten van BW&S en vindt u ook de contactgegevens zodat u eenvoudig en snel een afspraak met ze in kunt plannen.

https://www.bw-s.org/