Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Serverkast kopen bij UTP-Kabel.nl

Alle organisaties zijn tegenwoordig afhankelijk van IT. Via internet kun je communiceren met je klanten en data verzamelen en opslaan. Het is van groot belang dat je netwerkoplossingen worden beschermd en beveiligd, want op deze manier kun je een hoop problemen voorkomen. Als de servers eruit liggen dan kan dit namelijk leiden tot en serverkast is onmisbaar binnen je organisatie. Het is de plek waar alle verbindingen van het netwerk samenkomen. Kortom: het is van groot belang dat de kast van topkwaliteit is gemaakt om zo zoveel mogelijk bescherming en beveiliging te bieden. Op deze manier voorkom je dat het werk stil komt te liggen, want dat is natuurlijk iets wat je absoluut niet wilt.

Aanbod serverkast

UTP-kabel is gespecialiseerd in het aanbieden van serverkast van hoogwaardige kwaliteit. De kasten die je hier kunt kopen, zijn verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende uitvoeringen. Er is voor elke situatie wel een geschikte kast is. Het grootste verschil tussen de soorten dat zijn de hoogte-, breedte- en dieptematen. Eén overeenkomst is dat alle patchkasten zijn uitgerust met hetzelfde type 19 inch profiel (48,26 cm). De serverkasten zijn verkrijgbaar met een glazen deur en een geperforeerde deur. De glazen deur zorgt ervoor dat stof niet in de kast kan komen en dat geluidsoverlast wordt tegengegaan. Geperforeerde deuren zorgen ervoor dat extreme warmte eenvoudig de kast kan verlaten, waardoor oververhitting wordt tegengegaan.

Meer weten over een serverkast kopen?

Na het lezen van deze blog is het tijd om zelf een kijkje te nemen op de website van UTP-kabel. Zo krijg je een goede impressie van alle mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Dan raden we je aan contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder, zodat je een geschikte aankoop verricht bij het uitkiezen van een serverkast.

https://www.utp-kabel.nl/

Related Posts

Hoe kies ik een handige laptoptas uit voor grote laptops?

Uw proefschrift laten drukken door een specialist!

Madden 17 Contract Negotiation