Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Serverkast kopen van topkwaliteit?

Wil je graag een serverkast kopen van topkwaliteit? Dan kun je tegenwoordig bij heel veel partijen terecht. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw serverkast is het een aanrader om te kiezen voor een kast van topkwaliteit. Alleen zo bescherm en beveilig jij jouw servers zo optimaal mogelijk. Ben je op zoek naar een serverkast van hoogwaardige kwaliteit? We helpen je graag, zodat je een geschikte keuze maakt.

Rittal serverkasten

Wij raden je aan om te kiezen voor serverkasten van het merk Rittel. Deze serverkasten hebben een beschermklasse van IP55. Dit houdt in dat de kast is beschermd tegen het binnendringen van stof en water. Bovendien bestaat er een onderscheid tussen een staande en een wandkast. Een staande serverkast is geschikt voor meer en de wat zwaardere apparaten. Wandkasten zijn een stuk compacter en nemen minder ruimte in. Hierdoor zijn deze kasten eerder geschikt voor het plaatsen van minder en lichtere apparatuur.

Deuren

Je kunt de serverkasten bestellen met glazen of geperforeerde deuren. Een glazen deur wordt gebruikt voor patch-oplossingen, waar geen extreme warmte vrijkomt. Een geperforeerde deur zorgt voor een betere ventilatie. Bovendien is het uitermate geschikt voor wanneer er meerdere servers in de kast worden geplaatst. Let hier dus goed op bij het doen van een aankoop.

Waar een serverkast kopen?

Voor het kopen van een serverkast raden we je aan om een kijkje te nemen bij Serverkast24.nl. Hier kun je niet alleen topkwaliteit serverkasten kopen; je kunt hier ook diverse accessoires kopen die passen bij deze serverkast. Daarnaast staat het verlenen van service bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Mocht je dus nog vragen hebben of advies willen hebben dan kun je altijd aan de bel trekken en je wordt verder geholpen.

Vragen over een topkwaliteit serverkast kopen?

Heb je ook hulp nodig bij het kopen van een topkwaliteit serverkast? Of heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Serverkast24.nl. Zij hebben flink veel kennis van alle mogelijkheden en opties, waardoor ze je als geen ander verder kunnen helpen om een juiste keuze te maken.

http://www.serverkast24.nl/