Knity
Image default
Computers

Tips om wijnglazen te graveren

 

Als u op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde, waarom zou u diegene dan niet een gegraveerd wijnglas geven? Graveren is een methode om de buitenkant van een glas met een bepaald ontwerp te etsen. Dit kan van alles zijn, van een initiaal of naam tot een datum of een ander type patroon dat wordt gemaakt door de tekst in het oppervlak van het glas te drukken. Het resultaat is een blijvende afdruk van de tekst of naam op het glas.

Gelegenheid

De eerste stap bij het kopen van een gegraveerd wijnglas is om te beslissen voor wat voor gelegenheid het zal zijn. Dit is erg belangrijk omdat er verschillende graveeropties en formaten zijn waaruit u kunt kiezen. Men kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam van de gebeurtenis, de ontvanger of een ander woord of symbool te graveren. Koopt u het cadeau voor iemand die graag wijn drinkt of wijnglazen verzamelt, dan is een geschenkmand een goede optie. Dit pakket bevat verschillende soorten wijnglazen. Elk glas kan een andere naam of initiaal hebben. 

Persoonlijk cadeau

Heeft u de voorkeur voor een persoonlijker gegraveerd wijnglas? Er zijn veel manieren om een wijnglas te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld een grappige uitspraak graveren die de ontvanger weleens heeft gezegd, of bijvoorbeeld een naam. Sommige mensen voegen graag een afbeelding of gedicht toe. Dit kan op verschillende manieren, met een speciale pen met een gegraveerde boodschap of met een lasergraveermachine.

Laten graveren

Graveermachines die wijnglazen graveren zijn niet gebruikelijk. Slechts een paar bedrijven maken machines die speciaal zijn gemaakt om wijnflessen te graveren. De meeste bedrijven die deze service aanbieden, hebben een website zodat u uw ontwerp en maat kunt kiezen. Een van deze bedrijven is Personal Surprise.

Meer informatie over Personal Surprise

Wilt u graag een wijnglas graveren voor iemand? Dan doet Personal Surprise dat graag voor u! Op de website van deze partij kunt u diverse glazen graveren, waaronder wijnglazen. Neem dus snel eens een kijkje voor meer informatie en verras binnenkort iemand met het leukste cadeau!

https://www.personalsurprise.nl/