Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Tips voor wanneer je op vakantie gaat naar Tenerife

Wanneer je in het najaar op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je toch nog van de zon kunt genieten, is Tenerife een perfecte bestemming. Dit is een van de Spaanse eilanden waar de zon bijna het hele jaar door schijnt. Wanneer je van plan bent om eens naar Tenerife te gaan, kun je deze tips gebruiken

 

#1 Verblijf aan de zuidkust

Wanneer je een vakantie aan de zuidkust boekt, heb je veel meer kans op zon. Aan de andere kusten is het weer veel wisselvalliger. Hoewel de zuidkust het meest toeristische gedeelte van Tenerife is, is het het toch waard om hier een accommodatie te boeken. Geniet van je vakantie geniet lekker aan een Spaanse costa.

 

#2 Huur een auto

Het is zeker aan te raden om een auto te huren wanneer je naar Tenerife op vakantie gaat. Het eiland heeft een enorm divers en heuvelachtig landschap. Het natuurlijk prachtig wanneer je hier zelf doorheen kunt rijden. Zo kun je ook nog eens ieder moment stoppen als je een foto wilt maken. 

 

#3 Masca vallei

Wanneer je een auto hebt gehuurd, is het een grote aanrader om de Masca vallei eens te bezoeken. Het dorpje is klein en stelt niet veel voor, maar de vallei en de weg ernaartoe zijn prachtig. Het is verstandig om hier heel vroeg of juist laat in de middag heen te gaan. Het is er namelijk erg druk op alle slingerende weggetjes die hiernaartoe leiden. 

 

#4 Bezoek de El Teide vulkaan

Net als de andere Canarische ielanden is Tenerife ontstaan als gevolg van een vulkaanuitbarsting. De vulkaan die je op dit eiland kan vinden wordt momenteel als ‘slapend’ beschouwd, maar de verwachting is dat deze in de toekomst nog eens zal uitbarsten. Deze vulkaan is zeker een bezoekje waard. Het landschap onderweg naar de vulkaan is spectaculair, maar wanneer je in de kabelbaan naar boven zit, zal je pas echt versteld staan. 

https://vakantiespanje.nl/

Related Posts

Serverkast kopen bij UTP-Kabel.nl

Madden 17 Contract Negotiation

Een mooie en goede boekenscanner vinden bij Repromat