Knity
Image default
Offers

Usenet, hier moet je meer van weten!

Het jij er al over usenet gehoord? Usenet is een andere versie van het wel bekende internet. Je kunt allerlei verschillende kanten op met usenet. Het is perfect voor mensen die verder willen kijken dan het gewone internet. Mensen die verder willen kijken dan anderen. Herkenbaar en ben je nieuwsgierig naar de enorme pluspunten van usenet? Dan is deze blog echt iets voor jou, want we hebben alle voordelen van het gebruiken van usenet speciaal voor jou op een rijtje gezet. Lees dus vooral nog even verder!

Pluspunten usenet

Usenet lijkt in sommige opzichten op het internet zoals we net al zeiden, toch is het anders. Usenet heeft namelijk een aantal voordelen tegenover het internet, die we te boeiend vonden om niet met je te delen. Hier zijn ze dan, de voordelen van usenet:

  • Documenten of bestanden downloaden, is zo gebeurd;

  • Usenet is exclusief;

  • Films en series kun je ook kijken zonder verbinding, ideaal;

  • Usenet heeft een enorm aantal aan diverse fora, je raakt dus nooit verveeld;

  • Usenet werkt via een groot netwerk van verschillende servers en computers, die rond de wereld verspreid zijn; 

  • Downloaden via usenet is volledig legaal;

  • Er is veel informatie te vinden over enorm diverse onderwerpen;

  • Je kunt lid worden van nieuwsgroepen en zo op de hoogte blijven van alles;

Wat heb je nodig voor usenet?

Dat klinkt niet verkeerd toch? Nu dat je het verschil is tussen usenet en het internet snapt. Kan je je voorstellen dat steeds meer mensen ervoor kiezen zich aansluiten bij een usenet provider. Zo’n provider is nodig, omdat je anders geen gebruik kunt maken van usenet. Niet heel raar, want voor het internet heb je ook een provider nodig. 

Provider Vipernews 

Op zoek naar een usenet provider? Dan raden wij onze persoonlijke favoriet aan: Vipernews. Zij geven om jouw online veiligheid en je krijgt daarom als je een abonnement bij hen afsluiten ook extra beveiliging. Wil je meer informatie? Kijk dan een keer rond op hun site, voor alle verschillende pakketten en meer informatie. Ook leer je daar meer over de begrippen rondom usenet. 

 

https://www.vipernews.com/nl/