Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Uw proefschrift laten drukken door een specialist!

Uw proefschrift drukken doet u bij de enige, echte specialist, namelijk proefschriftdrukken.nl. Bij ons krijgt u gegarandeerd de hoogste kwaliteit. Voor ons gaat het niet om snelheid, maar om precisie. Wij leveren alleen maar het beste resultaat bij onze klant af, waar zowel de klant als wij tevreden over zijn. Daarom ontvangt u van ons eerst een complete proefdruk ter controle. U kunt het hele proefschrift doorlezen en kunt nog enkele zaken kosteloos aanpassen. Als u helemaal tevreden bent, kunt u de proefschriften laten drukken en heeft u ze binnen vijf werkdagen in huis liggen. Die kwaliteit kunnen wij garanderen door ons materiaal goed te onderhouden en te zorgen dat onze machines in perfecte conditie verkeren. Bovendien besteden wij veel aandacht aan het juist afstellen van het apparatuur en daar waar nodig de machines aan te passen, zodat er geen vertraging oploopt tijdens het drukken. Uiteraard wordt er van het proefschrift gedigitaliseerd.

Uw proefschrift laten drukken met oog voor persoonlijke ondersteuning

Als u uw proefschrift laat drukken bij proefschriftenprinten.nl kiest u naast kwaliteit ook voor persoonlijke service. Onze vormgevers helpen u graag een handje met het vormgeven van het hele geheel. Of u er nu voor kiest om het gehele binnenwerk op te maken of ze het alleen te laten checken, beiden kan. Onze vormgevers geven gericht en vakkundig advies waar u wat aan heeft. Daarnaast helpen onze medewerkers u aan een haalbare tijdsplanning en produceren de proefschriften volledig in eigen huis, zodat snel en efficiënt werken ook haalbaar wordt. Dankzij deze deskundige en persoonlijke ondersteuning is het mogelijk een proefschrift te drukken waar u volledig tevreden mee bent. Bij ons staat de klant absoluut centraal en verdient u een optimaal en hoogwaardig product. Bovendien voegen wij passie en vakkundigheid toe, wat leidt tot een proefschrift waar u, “u tegen kunt zeggen”.

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag een offerte op.

Bij proefschfiftenprinten.nl drukt u uw proefschrift tegen eerlijke en voordelige prijzen in kleine of grote oplages, maar net wat u wilt. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte op. Binnen één werkdag heeft u de offerte al binnen.