Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Verlengen of toch niet?

Wanneer je van plan bent om een licentie aan te schaffen dan heb je een tal aan verschillende mogelijkheden. In de meeste gevallen moet je een andere licentie aanschaffen als je oude licentie is verlopen. Hierbij kan je al snel denken aan de Office licenties zoals Word of Excel. Deze licenties heb je in de meeste gevallen nodig voor school of werk gerelateerde zaken. Het is dus van belang dat deze programma’s up to date zijn.

Verlengen of opnieuw aanschaffen

Als een licentie verloopt is de kans groot dat je vanuit het systeem een melding krijgt om het te verlengen. Het kan maar zo voorkomen dat jij op dat moment niet in de mogelijkheid bent om dit financieel te doen of het er gewoonweg bij inschiet. Op dat moment is het dan niet mogelijk om de licentie te verlengen. Je kunt er dan voor kiezen om naar verloop van tijd de licentie opnieuw aan te schaffen. Dit bekend niet dat het voorgaande werk verloren gaat, deze bestanden zullen gewoonweg op je computer of laptop blijven staan. Het is echter niet meer mogelijk om deze bestanden vervolgens te bewerken of aan te passen. Wanneer je dit wilt doen is het dus van belang dat je een nieuwe licentie aanschaft of je oude licentie verlengt.

Heb je het echt nodig?

Je kan jezelf afvragen of je daadwerkelijk licenties nodig hebt voor Word en Excel. Dit is wel het geval, wanneer je dit niet hebt kom je er vaak al snel achter dat je voor mee zaken een van deze programma’s nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld werkzaam bent bij een bedrijf wat gebruik maakt van online aspecten dan is de kans groot dat je ook gebruik moet maken van Word. Naast dat het handig is in het werkveld is het ook buiten het werkveld belangrijk. Ben jij bijvoorbeeld opzoek naar een nieuwe baan? Dan moet jouw cv natuurlijk up to dat zijn. Als je hier aanpassingen aan wilt doen wordt dit in de meeste gevallen in Word gedaan. Wees dus goed voorbereid en zorg ervoor dat je beschikt over alle programma’s en tools.

https://softwarelicense4u.com

Related Posts

Website laten maken Tilburg

Website laten maken Rotterdam

CocoSurf.nl