Knity
Image default
Computers

Verschil mobiel abonnement & sim only, ken het verschil!

Ken het verschil tussen een gewoon abonnement en sim only

Veel mensen willen graag een nieuw toestel bij het nieuwe telefoonabonnement, maar is dit wel verstandig? Dit toestel wordt als een gratis cadeautje gebracht, dit is niet de realiteit. Hoe duurder het telefoontoestel is, hoe hoger de prijs van het telefoonabonnement is.

 

Kiezen voor de nieuwste uitvoering smartphone is natuurlijk wel leuk, maar brengt hoge abonnementskosten met zich mee. Wie een gratis telefoon krijgt bij dit abonnement, moet hier één of twee jaar iedere maand een vast bedrag voor betalen. Hierbij is men gebonden aan een beperkt aantal belminuten en maximaal internetgebruik. Gelukkig kan dit een stuk voordeliger, dit door voor sim only te kiezen. Telefoon providers vergelijken werpt zeker zijn vruchten af, ontdek zelf hoe groot het voordeel is.

 

Overweeg sim only!

 

Wie behoefte heeft aan een nieuwe abonnement, sim only overwegen is verstandig, dit is sowieso een erg voordelige optie. Bij sim only zit er geen toestel bij maar wel een sim kaart die eenvoudig in het eigen telefoontoestel kan worden bevestigd. Bellen en internetten gaat nu via de sim only aanbieder, dit is al heel goedkoop mogelijk. Iedereen kan veel geld besparen op de telefoonkosten door over te stappen naar sim only.

 

Sim only aanbieders vergelijken kan iedereen zelf. Vergelijk de providers en kijk welke aanbieder de beste deal in petto heeft. Groot verschil zit er in de prijzen van de verschillende telefoonproviders. Neem de moeite voor telefoon providers vergelijken en doe hier veel voordeel mee!

 

De tijden veranderen

 

Vroeger moest er bij een telefoonabonnement een hoge prijs worden afgerekend voor een beperkt aantal belminuten. De sim only abonnementen bieden vaak ongelimiteerd bellen en internetten aan. De tarieven van sim only aanbieders zijn een heel stuk goedkoper. Wie al een goed telefoontoestel heeft, sim only biedt dus veel goedkoper bellen en internetten. Goedkoper bellen door het nemen van een puur sim only abonnement, dit is eenvoudig en loont zich zeker!

 

Kies voor de beste aanbieder

Sim only abonnementen zijn er volop verkrijgbaar. Vrijwel iedere telecomaanbieder biedt tegenwoordig wel een sim only abonnement aan. Vaak wordt er gekozen voor een sim only maandelijks opzegbaar. Zoals de naam al zegt, sim only maandelijks opzegbaar, dit kan direct worden stopgezet. Dit in tegenstelling tot de oude abonnementsvorm, deze vaak voor één of twee jaar stond vastgesteld. Wanneer het sim only abonnement niet bevalt, of niet meer nodig is, stopzetten kan op ieder moment. Vergelijk de mogelijkheden voor een sim only abonnement, kies voor de beste en goedkoopste!

Related Posts

Dit zijn de voordelen van payroll

3 creatieve ideeën voor jouw tv meubel

Maak van ieder feest een groot succes met effectmachines