Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Zo kunt u een lastminute bikinibody garanderen

U wilt uw klanten op hun mooist naar buiten laten lopen, wanneer u ze in uw praktijk ontvangt. Direct resultaat is daarom een must. Wanneer de zomer in aantocht is, kan resultaat niet snel genoeg zichtbaar zijn. Zeker als het gaat om net dat ene laagje vet dat een bikinibody in de weg zit, maakt u uw klanten niet blijer door het direct weg te kunnen halen. Gelukkig kunt u dit hen garanderen, door een Cryolipolyse apparaat kopen. Wij leggen het u uit.

Het resultaat van cryolipolyse

Cryolipolyse is een last minute behandeling die altijd zichtbaar is. Een cryolipolise apparaat werkt door middel van een non-invasieve applicator. Met deze applicator wordt het onderliggende vetweefsel sterk gekoeld. De kou zorgt voor een natuurlijk verwijderingsproces van vet. De vetlaag wordt dunner, met een zichtbaar strakkere bikinibody als eindresultaat. Het klinkt wellicht als een ingrijpende behandeling, maar dit valt erg mee. Het apparaat doet namelijk zijn werk zonder het oppervlakkige huidweefsel aan te tasten. Ook doet een behandeling met een cryolipolyse apparaat geen pijn. De meeste klanten lezen een boekje, kijken een filmpje of gaan internetten tijdens het vet bevriezen. Hiermee kunt u hen dus vooraf geruststellen.

Een goede investering

Als ondernemer wilt u natuurlijk uw investeringen direct goed doen. Juist daarom is het zo fijn dat het resultaat van het cryolipolyse apparaat direct zichtbaar is. Doorgaans zijn klanten na drie behandelingen al tevreden met het behaalde resultaat. Juist daarom is het een goede last minute oplossing tegen overtollig vet. En het beste resultaat? Dat zien uw klanten na een periode van 2 tot 4 maanden. Het is maar net wat het einddoel van uw klanten is. U kunt de behandelingen gerust blijven uitvoeren, want zolang er vet aanwezig is kan de cryolipolyse behandeling gewoon uitgevoerd worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het cryolipolyse apparaat? En wilt u weten of het iets is voor uw praktijk? Neem dan zeker eens contact op met de professionals van Medcos. Zij praten u graag bij!

https://medcosskinsolutions.nl/