Knity
Image default
Computers / Internet / Proxying and Filtering

Zonder deze plotter, konden we niet verder

Dankzij de geweldige plotter van Repromat, konden weer verder werken aan een project. Voor een lange tijd hadden we zelf een plotter aangeschaft. Maar deze was al wat jaren oud en begon steeds meer rare dingen te doen. Nu waren we net bezig met een project waar we de plotter voor nodig hadden. Alleen toen we hem net wilde gebruiken, deed hij helemaal niks meer en konden we niks meer doen. Daarom hadden we snel een nieuwe nodig.

Plotter vinden bij een goed bedrijf

We hadden dus spoed bij het vinden van een goedwerkende plotter. Maar de plotter die wij hadden en kapot was, hadden we gekocht bij een oud bedrijf dat nu niet meer bestaat. We schoten een beetje in de paniek omdat we niet wisten waar we verder konden zoeken naar zulke machines. Gelukkig bestaat het internet en konden we daar veel vinden. Verschillende bedrijven kwamen te voorschijn van de zoekresultaten en hadden vele plotters in de aanbieding voor ons. Maar er sprong maar een website uit waar we van konden zien dat we die konden vertrouwen en dat zij ons echt goed zouden helpen. We namen contact op met het bedrijf dat Repromat heette en kregen snel contact met iemand die daar werkte.

Repromat was degene die we zochten

We vertelde Repromat wat ons probleem was en wat wij nu het beste konden doen. Zij gaven het advies om inderdaad een nieuwe plotter aan te schaffen. Ze vroegen daarbij wat voor soort project we deden en paste zijn advies daarop aan. Wij vonden dit goed advies en zijn er ook voor gegaan om daar een plotter te bestellen. Dat was een goede keuze geweest, want we hebben nu zonder enkele moeite het project kunnen afronden met onze nieuwe plotter. Hij is snel, functioneel en kan meerdere dingen tegelijkertijd. We hadden dit niet zonder Repromat gekund.

Contact

Bent u benieuwd naar wat voor soort advies Repromat u kan geven over bepaalde machines of apparatuur? Neem dan gerust contact op met Repromat via de website www.repromat.nl. Daar kunt u meteen het gehele assortiment bekijken.